Jmy Hirsi Rakenne Oy

SIIRRETTÄVÄT RAKENNUKSET

Tietoa

Tarjoamme valmiiksi rakennettuja siirrettäviä hirsirakennuksia, jotka toimitetaan suoraan tontillesi rekalla ja asennetaan valmiille perustuksille. Rakennukset valmistetaan hallitiloissa, mikä takaa kustannustehokkuuden ja suojan sääolosuhteilta rakennusprosessin aikana.

Ominaisuudet ja vaihtoehdot siirrettävissä rakennuksissa:

  • Seinämateriaali: Rakennusten seinähirret ovat joko 94 mm tai 120 mm paksuja ja valmistetaan suomalaisesta kuusesta tai männystä.
  • Ulkomitat: Tyypilliset ulkomitat ovat 300 cm x 500 cm, ja rakennuksen maksimikorkeus on 340 cm.
  • Sähköasennukset: Rakennukset toimitetaan valmiilla sähköasennuksilla, mikä nopeuttaa käyttöönottoa.
  • Muokattavuus: Asiakkaat voivat vaikuttaa useisiin rakennuksen yksityiskohtiin, kuten kattomateriaaliin (huopa tai pelti), ikkunoiden ja ovien sijaintiin, kattopaneelin profiiliin sekä kaikkien pintojen puunsuojaväreihin. Asiakkailla on myös mahdollisuus käsitellä rakennuksen puupinnat itse, jos toivovat tehdä niin.
  • Terassit ja katetut tilat: Voimme suunnitella ja toimittaa rakennuksen yhteyteen terasseja tai katettuja tiloja, esimerkiksi rakennuksen eteen. Kattomateriaaliksi voi valita lasin, valokatteen, pellin tai huovan.


Rakennukset voidaan suunnitella myös talvikäyttöön sopiviksi tarpeen mukaan. Tämä tekee niistä monipuolisesti hyödynnettäviä erilaisissa ympäristöissä ja olosuhteissa.

Yhteystiedot

JMY HirsiRakenne Oy

Aputoiminimet: JMY Rakennustyö

Y-tunnus 0958026-7

Puhelinnumero

050 313 0353

Osoite

Miehoilantie 67, 14700 Hauho

Sähköposti

jmyposti@gmail.com

Lähetä viesti